האם מותר שזיפים בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

03/05/2021 | 20:02 | מאת: הריונית

שלום, הבנתי שכל השזיפים המיובשים מלאים בזרחן שמשמר אותם וזה לא טוב להריון. מצד שני, זה הדבר היחיד שעוזר לי בעצירות. האם מותר להמשיך לאכול כ-5 שזיפים מיובשים ביום?

5 נשמע לי המון בגלל תכולת הסוכר הגבוהה. לשיפור בעצירות תקפידי על תזונה עשירה בסיבים תזונתיים : ירקות ופירות בקליפתם, שיבולת שועל, קטניות ( אפונה עדשים שעועית גרגירי חומוס), דגנים מלאים כמו לחם מלא, קינואה, כוסמת וכו.. הקפידי על שתיית מים מרובה לפחות 2 ליטר ליום.

מנהל פורום תזונה בהריון