צריכת תמרים בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

27/04/2021 | 08:26 | מאת: יעל

שלום, לאור היתרונות שמייחסים לאכילת תמרים לקראת לידה, האם בטוח לצרוך תמרים (במידה, לא מתייחסת כרגע לסוכר) במהלך כל ההריון, ובפרט בשליש הראשון? שואלת, כי תוהה האם הם גורמים להתכווצויות רחמיות. תודה.

אין בעיה עם צריכת תמרים כמו כל צריכה של פרי אחר. אין יתרון ספציפי לאכילת תמר לפני הלידה.. תמר זהו פרי המכיל סיבים תזונתיים , ויטמינים ומינרלים, כן מכיל סוכר ולכן מומלץ לצרוך במתינות כשאר הפירות (2-3 מנות פרי ליום במידה ואינך סובלת מסוכרת/ הפרעה באיזון הסוכר בדם).

מנהל פורום תזונה בהריון