חלב בקר מפוסטר בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

20/04/2021 | 20:11 | מאת: אנונימיצ

האם אפשר לשים על פיצה ביתית פתיתי גבינה שבין רכיביה כתוב "חלב בקר מפוסטר"? הגבינה כמובן גם עוברת אפייה בחום גבוה. תודה!

כן, מומלץ לקנות גבינה בשקית סגורה ולא ממעדנייה במשקל, שימי לב שהגבינה לא מגיעה כשממונה במי מלח.

21/04/2021 | 15:15 | מאת: אנינימית

כמובן מדובר בשקית סגורה של שקית העמק עם זיפלוק. רכיבים: חלב בקר מפוסטר, מלח, מונע התגיישות, צבע מאכל אנאטו וחומר משמר. לא כתוב מי מלח וזה גם לא מונח במי מלח (כמו למשל בולגרית שמונחת במי מלח שאני יודעת שאסור). יש עם זה בעיה?...

לא, אין שום בעיה. תהני:)

מנהל פורום תזונה בהריון