גבינה מגורדת של נועם בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

15/04/2021 | 20:14 | מאת: קק

שלום, רציתי לדעת האם גבינה מגורדת של נועם (חושבת שזו גבינה צהובה כתוב "גבינה מגורדת חצי קשה 28% שומן() שמגיעה באריזה סגורה ומכילה חלב מפוסטר, בטא קרוטן, מלח וחומר מנוע התגיישות- בטוחה לאכילה בהכנת פיצה ביתית? כלומר היא גם כך עוברת חימום בתנורת

כן אין בעיה איתה.

15/04/2021 | 20:28 | מאת: קק

תודה רבה! זאת גבינה צהובה? פשוט נלחצתי כי לא כתוב "צהובה" אבל אני רואה שאין משהו בעייתי במרכיבים.

לא יודעת להגיד האם מדובר בצהובה אבל נשמע שאין בעיה עם המרכיבים.

מנהל פורום תזונה בהריון