2 שאלות בבקשה ..... תודה מראש

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

10/04/2021 | 09:31 | מאת: רותם

היי 2 שאלות לגבי מאכלים מסויימים בהיריון... 1. האם מותר לאכול פנקייק וופל בלגי? שואלת בגלל שזה עם ביצים ... 2. האם אכילת סלט במסעדה/בית מלון מומלצת בעיניך? שואלת לגבי השטיפה של הירקות, האם אפשר לסמוך עליהם שהם מבצעים שטיפה ראויה? תודה והמשך שבת חמימה , רותם

היי פנקייק ווופל מותרים היות והביצים מבושלות. שימי לב לתוספות כמו קרמים ורצפות שם באמת הביצים עשויות לא ליהיות מבושלות. לגבי אכיל ירקות בחוץ- זו החלטה שלך כמה את מחמירה וכמה את סומכת על המקום. תשתדלי לאכול במקומות שנראים נקיים ושומרים על היגיינה. קשה לי לענות לך באופן גורף על שלל המסעדות והמלונות בארץ.

מנהל פורום תזונה בהריון