בבקשה שאלה דחופה מיץ סחוט תפוזים

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

02/02/2021 | 22:24 | מאת: אנונימית

שלום. אני בשבוע 12, סחטתי היום מיץ מתפןז אחד בבית ושתיתי מיד. אכלתי גם קצת את השאריות מהתפוז שלא נסחט. לא ידעתי שצריך לשטוף את הקליפה לפני ואני מאןד לחוצה- אין לי נוגדנים לטוקסופלזמה. האם יכול להיגרם נזק? אני ממש מקפידה שלא לשתות מיץ בחוץ אבל אני בלחץ שעשיתי טעות

לא חושבת שיש בעיה, עדיף כמובן לסחוט בבית. להבא הקפידי על שטיפת ירקות ופירות היטב לפני השימוש.

03/02/2021 | 09:41 | מאת: אנונימית

תודה רבה. יש לי מה לחשוש אם לא שטפתי אתמול את התפוז?

לדעתי לא, מבינה שאכלת / שתית את תוך התפוז ולא את הקליפה.. פשוט תשטפי להבא. על כל חשש או באם אינך מרגישה טוב פני לרופא המטפל.

מנהל פורום תזונה בהריון