רכז פרי המונק במעדן חלב

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

10/12/2020 | 15:26 | מאת: שירה

היי, אני קצת בלחץ.. שבוע 9 להריון.. מצאתי שאכילת מעדן חלב " דני" של שטראוס מקלה עלי מאוד את תחושות הבחילות.. ויצא שאכלתי מידי יום 2-3 "דני". פתאום היום הבחנתי שיש במרכיבים רכז פרי המונק. לא ידעתי מה זה ובדקתי באינטרנט וקצת נלחצתי שאולי רכיב זה מסוכן בהריון? אודה לתשובתכם מאוד

מותר לאכול דני בהריון. הדבר היחידי שמכיל הרבה סוכר שיכול לתרום לעלייה מהירה במשקל ועוד היבטים בריאותיים. ממליצה להמעיט ואולי להחליף ביוגורט טבעי, יכולה להמתיק בפרי טרי חתוך.

מנהל פורום תזונה בהריון