ממה צריך להימנע בארוחת בוקר בית מלון?

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

23/08/2020 | 14:36 | מאת: אני

שלום רב, סגרנו לשבוע הבא מלון עם ארוחת בוקר, הבנתי שבהריון צריך להקפיד על אוכל ארוז בעיקר או מחומם היטב, רוב האוכל בארוחת בוקר בטח יהיה מוגש בצורת בופה, אשמח לדעת ממה עליי בעיקר להימנע. תודה רבה מראש.

בעיקרון כל סוגי הגבינות הקשות והדגים המלוחים / הנאים כדאי להימנע. רטבים המכילים ביצים הימנעי, ביצים איכלי רק מבושלות היטב, להימנע מנוסים, עוגות קצפת וקרמים למיניהם. היטב השתדלי כמה שפחות לקחת מזון המוגש בתפזורת ויותר במארזים אישיים סגורים ( כמו יוגורט, גבינה וכו). קראי את ההנחיות לביטחון מזון בהריון באתר משרד הבריאות.

מנהל פורום תזונה בהריון