עליה מועטה במשקל בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

12/08/2020 | 19:12 | מאת: לירון

היי, אני בשבןע 22 ועליתי עד כה רק 2 קג במהלך ההריון. יש לציין שאני אוכלת כרגיל- ארוחות גדולות ומסודרות 3 פעמים ביום והוספתי נשנושים של פירות,ירקות או אגוזים. אין עחיה מסמעותית ברעב שלי. יש לציין גם שהbmi שלי לפני ההריון היה תקין (1.61 גובה, 60.4 במשקל). אני צמחונית (לעיתים רחוקות אוכלת גבינות ולא אוכלת דגים). ברקע שלי כולסטרול תורשתי גבוה. נוטלת פרנטל, ספאטון ואומגה 3. האם ישנה בעיה להערכתך?

עלייה של 2 קג בשבוע 22 נשמעים לי מעט ביחס לזה שהתחלת את ההריון במשקל תקין אף על פי שמדיווחך עולה כי את מקפידה על ארוחות מסודרות. ממליצה להיוועץ עם דיאטנית קלינית מומחית הריון על מנת להתאים לך דיאטה העונה על כל הדרישות התזונתיות שלך ושל העובר .

מנהל פורום תזונה בהריון