גבינת פרמזן ממעדנייה

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

20/05/2020 | 17:39 | מאת: אנה

היי, שבוע שעבר אכלתי פיצה בהכנה ביתית עם גבינת פרמזן מהמעדנייה בסופר , הפיצה באפייה בתנור ב170-180 מעלות , אני פוחדת שזה לא טוב לעובר ואכלתי בעבר גם פיצה כזו בבית האם יש ממש לחשוש???

להבא לקנות משקית עטיפה סגורה ולא ממעדנייה. באופן כללי לשים לב לא לאכול גבינות שמצויות במי מלח כמו בולגרית צפתית פטה וכו..

05/10/2020 | 11:34 | מאת: הילה

האם ניתן לאכול גבינת חמד בשקית סגורה מהמקררים?

בעיקרון עדיף לקנות פרמזן סגור בעטיפת ואקום ( מפוסטר כמובן) ואז לאחר בישול אין בעיה לצרוך. ממומלץ לא לצרוך גבינות ממעדנייה בהריון.

מנהל פורום תזונה בהריון