אכילת מיונז קנוי בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

26/01/2020 | 20:26 | מאת: שני

שלום, האם מותר לאכול מיונז קנוי בזמן הריון? הכוונה למיונז שמיוצר ע"י חברות ישראליות מוכרות ונמכר בכל סופר.. תודה!

מיונז שנמכר בקופסא סגורה בסופר אמור ליהיות מפוסטר ולכן מותר לאכילה.

27/01/2020 | 16:51 | מאת: שני

תודה! וכדי שאבין- מה זה אומר ביצים מפוסטרות? הבעיה עם ביצים היא שעליהן להיות מבושלות, לא? ובמיונז הביצים לא מבושלות כידוע לי..

פיסטור זה תהליך הרתחה שמשמיד חיידקים. צריך לשים לב שהביצים הן מבושלות ומפוסטרות בכל מוצר שאת אוכלת

מנהל פורום תזונה בהריון