צריכה מוגברת של כבד בשליש ראשון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

26/04/2019 | 09:33 | מאת: יעלי

שלום אני כעת בשבוע 9 להריון. במהלך חג הפסח, אכלתי הרבה כבד קצוץ. רק היום קראתי שהצריכה של כבד בהריון אינה מומלצת מחשש לעודף ויטמין A . אני הבנתי את ההמלצות ככאלה שמחשש לקלקול במזון אינן ממליצות על צריכת כבד במסעדות. בכל אופן, רציתי לדעת האם צריכה לאורך שבוע של כמות מוגברת אכן עלולה לגרום לנזק (קראתי אזהרות מפחידות מפני מומים) ואילו בדיקות יכולות לשלול את התרחשותו. האם בסקירה ראשונה? תודה רבה

זה נכון שאין לאכול כבד במהלך ההריון מחשש להיווצרות מומים . אין ביכולתי לדעת אם כביכול הכמות שאכלת יצרה איזשהו נזק אם בכלל, השתדלי להימנע להבא..

מנהל פורום תזונה בהריון