גבינות מבושלות בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

21/08/2018 | 19:31 | מאת: דנה

שלום האם ניתן לאכול גבינות כמו פטה, מאירי, צפתית מבושלות ? כחלק ממאפה\ קיש? בנוסף, האם מותר לאכול פטריות כמהין?

בעיקרון הגבינות שציינת אסורות למאכל בהריון, במידה ואת בטוחה שבושלו היטב והמאכל חם עד רמת אדים, יכולה לאכול. פטריות מותר.

22/08/2018 | 15:09 | מאת: דנה

אני מדגישה, מדובר בפטריות כמהין, כאלו שגדלות עמוק באדמה (טוקסופלסמה?) תודה

אין מניעה לאכול פטריות מסוגים שונים בהריון. יחד עם זאת, יכולה להפעיל שיקול דעת מבחינת רמת הניקיון של מוצר המזון.

מנהל פורום תזונה בהריון