חידקיםם הריוןן ראשון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

16/07/2018 | 17:21 | מאת: לין

אני ממש בתחילת הריון אחרי החזרת מוקפא , בימים האחרונים אכלתי הרבה פסטרמות ונקניק וגם כן אכלתי סלט ממסעדה שאני חושבת שהירקות לא שטפו היטב !!!! מה הסיכוי שנדבקתי בליסטיריה או טקסופךזמה ?? אני בהלם 😞😞

אני לא יכולה להעריך סיכוי כזה. ההמלצה כמובן להימנע ממאכלים אלו. אם אינך מרגישה בטוב פני לרופא המטפל שלך.. ממליצה להתעדכן בהנחיות משרד הבריאות בנושא בטיחות מזין בהריון ומעכשיו והלאה להקפיד על הנחיות אלו. בהצלחה.

16/07/2018 | 21:30 | מאת: לין

איזה תופעות אני עלולה להרגיש ??

מנהל פורום תזונה בהריון