שתי שאלות בנוגע לאכילה במסעדות בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

13/06/2018 | 23:37 | מאת: דפנה

1. האם מרק בצל שיש בו יין בטוח בהריון? לא ידוע כמה זמן היין בושל במרק. 2. במסעדות רבות אומרים שהקינוחים כולם הם עם ביצים מפוסטרות. האם זה מספיק? או שצריך עדיין לוודא שהביצה גם עברה בישול/אפייה מלאים? תודה

ביצים חייבות ליהיות מפוסטרות ומבושלות היטב! רוב הקינוחים במסעדות אינן עונות על העניין של ביצים מבושלות בקינוחים המכילים קרמים וכו. בעיקרון ביין שבושל האלכוהול מתנדף אך לא ממליצה לקחת סיכון

14/06/2018 | 10:11 | מאת: דפנה

תודה רבה. כבר הייתי בשתי מסעדות (אחת היא רשת גדולה והשניה מסעדת קינוחים פופולרית מאוד) שמנחות את העובדים שלהן להגיד לנשים בהריון שביצים מפוסטרות הן בטוחות לאכילה בהריון ואם אני מבינה אותך נכון הן מטעות נשים בהריון. הם אומרים את זה בבטחון כה רב, ובטח הרבה נשים נפלו בזה ואכלו מהקינוחים. חבל

מנהל פורום תזונה בהריון