גבינת פטה/בולגרית בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

11/06/2018 | 14:01 | מאת: אני

שלום הדבר שהכי חסר לי בהריון זה גבינה בולגרית. הבנתי שאסור בגלל שהיא מושרית במים שעלולים להיות בהם חיידקים. מה לגבי גבינה בולגרית שנמכרת בוואקום בלי מים? תודה!

אפר לצרוך גבינה קשה שנמכרת בעטיפת נייר ללא מים, כמובן מפוסטרת, באריזה סגורה ולא ממעדנייה.

11/06/2018 | 15:16 | מאת: אני

הבנתי שבולגרית לא נחשבת לגבינה קשה. האם התשובה נכונה גם ספציפית עבור בולגרית/פטה?

בעיקרון ההמלצה העדכנית של משרד הבריאות היא להימנע מגבינות בולגרית, פטה, צפתית וכמובן גבינות בשלות כמו קממבר, רוקפור ברי וכו.. קשה לי לענות לך ספציפית על הגבינה שאת מדברת .. יש גבינת חמד שנמכרת בעטיפת נייר שלהערכתי היא בסדר. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון