תזונה בנריון- האם מאוזן מספיק

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

03/05/2018 | 13:21 | מאת: טליה

שלום רב, האם ארוחת צהריים הכוללת מנת פלאפל וכוס גרגרי חומוס נחשבת מזינה בהריון? תודה

גרגירי חומוס זו קטנייה עשירת חלבון וסיבים תזונתיים ולכן חשבת בריאה. פלאפל בדרכ מטוגן עם פירורי לחם ולכן הערך הקלורי שלו גבוה, לא מומלץ להרבות. מעבר לכך לא מומלץ לאכול חומוס במסעדות מחשש לחיידקים,ניצן להכין ולאכול בבית.

03/05/2018 | 14:49 | מאת: טליה

תודה, איישם להבא. שאלתי היא האם מדובר בארוחה המספקת את אבות המזון הנדרשים לעובר? תודה

תלוי מה הארוחה כוללת. היד שלי שכל ארוחה תכיל מכל אבות המזון: פחמימה , חלבון, שומן בריא מהצומח וירקות.

מנהל פורום תזונה בהריון