תזונה בהריון השפעה על העובר

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

30/04/2018 | 13:17 | מאת: טליה

שלום, אני בחודש שמיני להריון והנני צמחונית/ טבעונית. בשלושה חודשי ההריון הראשונים לא ידעתי על קיומו והתזונה שלי הייתה מאוד קלוקלת. לאחר שהתגלה, אני מקפידה על תזונה מאוזנת ונטילת תוספים. האם בעייתי לעובר? תודה

30/04/2018 | 13:31 | מאת: טליה

אבהיר כי מדובר היה בתזונה קלוקלת ברמה של שוקולד בבוקר, שניצל תירס ופתיתים בצהריים וביסלי לארוחת ערב לא מעט...:(

מן הסתם זו לא התזונה האידיאלית לעובר ולך, השתדלי מעכשיו להקפיד על תזונה בריאה מותאמת להריון. מומלץ לעיין בהנחיות התזונה להריון באתר משרד הבריאות.

01/05/2018 | 09:05 | מאת: טליה

היי תודה. עכשיו אני מקפידה. שאלתי היא אם לחודשים בהם לא הקפדתי יכולה להיות השפעה מזיקה על העובר?

אני באמת לא יכולה לענות על השאלה הזו. העיקר ששיפרת והקפידי על כך.

מנהל פורום תזונה בהריון