אכילת רימונים וזעתר בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

04/03/2018 | 14:45 | מאת: נואל

אני בשבוע 37 להיריון ואני אוכלת יותר מדי זעתר ורימונים! שני דברים שאני מרגישה שיומי לא עובר בלי זה! האם אני גורמת נזק כלשהו מבחינת כמות קלורית מוגזמת? או נזק אחר?

רימון זה פרי המכיל כמויות לא מבוטלות של סוכר, לא כדאי לאכול ללא הגבלה.. זה לא עניין של נזק אבל מן הסתם כמויות גבוהות של סוכר אינן מומלצות באופן כללי ובפרט בהריון. 3-4 כפות גרגירי רימון = מנת פרי, יכולה פעמיים ביום בשילוב מנת שומן כמו חופן שקדים טבעיים כארוחת ביניים, ללא עוד פירות באותו היום.. בהצלחה ולידה קלה.

מנהל פורום תזונה בהריון