שתיית ואחסון מיצים בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

25/01/2018 | 16:38 | מאת: נטלי

היי, אשמח לקצת סדר בנושא מיצים: 1.האם מיץ שמכינים במסעדות מתרכיז אפשרי לשתיה בלי דאגה? 2.האם מיצים בבקבוקים, פריגת וכדומה, שמכילים פרי - ניתנים לשתיה גם כשלא מצוין על הבקבוק אם מפוסטר או לא? (לרוב פשוט לא כתוב) 3.אחרון והכי חשוב- בסחיטת מיץ בבית, האם אפשר למהול במים ולאחסן בבקבוק או שחובה לשתות מיד? לימון סחוט עם מים מאוד עוזר לבחילות ונוח להכין מראש לעבודה או כל יציאה אחרת מהבית. אשמח לעזרתך בעיקר בכל הקשור לאחסון מיץ סחוט באופן מיטבי. תודה רבה!!

אין בעיה לשתות מיץ מבקבוק סגור הנמכר בסופרים וכן מיצים בסחיטה ביתית מפירות טריים. אין לשתות מיצים סחוטים במסעדות או בדוכנים ..

מנהל פורום תזונה בהריון