רוטב אלף האיים וחלבון בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

26/12/2017 | 09:47 | מאת: אורלי

האם מותר רוטב אלף האיים קנוי? בכל אלו שבדקתי כתוב ברשימת הרכיבים- חלמון ביצה. חלבון- אני אוכלת ביצה אחת ליום. כמו כן קצת פשטידת ירק כמעט כל יום שמכילה גם ביצים (3 ביצים בתבנית בינונית). אני נמנעת מבשר ולגבי דגים- חוששת מכך שרובם מכילים חומרים שונים לא בריאים. האם ביצה אחת ליום ועוד קצת מהפשטידה זה מספיק חלבון? אני אוכלת גם גביע יוגורט כל בוקר וקצת גבינה במהלך היום (קוטג, לבנה). בשבוע 23 כעת.

אין בעיה בצריכת ביצה מדי יום. הבעיה ברטבים היא שלא תמיד הביצים מבושלות.. בכל מקרה רטבים קנויים אינם בריאים בשל תכולת שומן, נתרן וסוכר ולכן ממליצה להימנע..

מנהל פורום תזונה בהריון