משקה האלוורה בחיי היום יום

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

23/12/2017 | 15:31 | מאת: מנצור

האם שתייה מרובה של משקה האלוורה מזיקה? מה המינון שצריך לשתות ביום/ פרק זמן? האם כדאי להעדיפו מהמים? באיזה טעם הכי טוב לשתות או מאיזה חברה? האם כדאי לערבו בבקבוק אחד עם מים? (לא האבקה) (לקחת בקבוק קטן של אלוורה ובקבוק קטן של מים ולשימן בבקבוק אחד גדול). האם קיימות השפעות בריאותיות שליליות לגבר? או מה יותר טוב במשקה לגברים. תודה רבה

לא הבנתי, בהריון? או לגברים? זהו פורום לתזונה בהריון. ממליצה לשתות מים בהריון ולהימנע ממשקה אלוורה.

מנהל פורום תזונה בהריון