גבינות.. שוב..

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

22/12/2017 | 15:05 | מאת: נוי

מוצרלה, פטה, עיזים, קשה לי להאמין שמחברה כמו גד, ולא סתם מעדניה לא מפוסטרות נכון? הגבינות האלו באפיה או בפיצה / קיש יש בעיה? כי הרי זה לאחר חום גבוה בתנור תודה

לקריאה נוספת והעמקה

לא מדובר רק על נושא הפיסטור. גבינות המושרות במי מלח- המים עצמם הם מצע טוב לחיידקים, בינהם גם הגבינות שציינת . אפשר לצרוך בולגרית, פטה לאחר שבושלו היטב כמו על פיצה/ מאפה.

מנהל פורום תזונה בהריון