קרם פטיסייר בהריון והשלכותיו

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

09/11/2017 | 19:16 | מאת: עדי

שלום. אני בשבוע 35 להריון ואכלתי היום קינוח המכיל קרם פטיסייר. עד כמה זה מסוכן בשלב כזה בהריון ולאיזו תופעות עלי לשים לב וזמן הדגירה? תודה

כמובן שאכילת קרמים ומוסים שעשויים מביצים לא מבושלות בעייתית מאוד ואסורה בהריון, אין ביכולתי להגיד לך מהי רמת הסיכון או מידת הנזק באם נגרם. שימי לב לתסמינים במערכת העיכול, הקאות, שלשולים, כאבי בטן או חום, תנועות עובר, ובכל מקרה ממליצה להתייעץ עם הרופא המטפל ולבדוק איתו אם יש צורך להיבדק כך שתיהי רגועה. בהצלחה!

16/09/2023 | 04:28 | מאת: מישהי

ביצים בקרם פטיסייר עוברות בישול, את אפילו יכולה לראות ביוטיוב איך מכינים אותו. אז אל דאגה:)

השאלה היתה משנת 2017, אז מניחה שהעובר כבר ילד כמעט בן 6 ;) ובאופן כללי כן יש לוודא שהביצים מפוסטרות ומבושלות.

16/09/2023 | 08:14 | מאת: עדי

אכן.. היא כמעט בת 6 ומהממת הכל עבר בשלום תודה לאל

שנה טובה :)

מנהל פורום תזונה בהריון