בשר כמה פעמים מספיק???

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

19/10/2017 | 19:03 | מאת: אורייה

הי בהריון שבוע 9 מרגישה מבולבל. מאוד עם ההרגלי תזונה שאלתי האם מספיק פעם בשבוע לצרוך בשר או פחות מזה גם אפשרי?

צריכת עוף, הודו מותרת על בסיס יומי. בשר בקר 1-2 פעמים בשבוע במידה ואת בריאה עם פרופיל שומנים תקין. מומלץ לבחור נתחים רזים: סינטה , שייטל.

31/10/2017 | 13:32 | מאת: אורייה

אני טבעונית לשעבר וחזרתי לתזונה יחסית רגילה אבל קשה לי עם המון סוגי בשר האם פעם בשבוע מספיקה?

פעם בשבוע צריכת בשר/ עוף אינה מספיקה , במקרה הצורך יש לתוסף בברזל וזאת על פי החלטת הרופא המלווה שלך.

מנהל פורום תזונה בהריון