שייק ירוק. עלים ירוקיםם

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

27/07/2017 | 17:37 | מאת: תותי

שלווום אני בשבוע ה 25 להריון רציתי לשאול על אכילת או שתיית חליטה או שייק ירוק שמורכב מ תרד תפוח מלפפון סלרי..ירקות ופירות ירוקים . אם אני שותה כל יום כוס זה מזיק לי או לעובר ? אנו שותה את זה כי יש לי הומוגלובין ו טסיות נמוכים תודה

חליטות תה פחות מומלצות בגלל הרכיבים הפעילים שבצמח. שייק פרי וירק מותר לשתיה כל עוד נעשה בהכנה ביתית ולא נקנה בחוץ ( מחשש לקוליפורמים), יש לשטוף היטב את הירק והפרי. לא מומלץ נענע ופטרוזיליה שעלולים לגרום לכיווץ רחם. שייק כזה לא יועיל לכליית ההמוגלובין. מזונות עתירים בברזל הינם: הודו, עוף בקר, שקדים ואגוזים.

מנהל פורום תזונה בהריון