דיאטה או יותר נכון תזונה נכונה בהריון..

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

14/01/2010 | 15:57 | מאת: חווה

האם דיאטה או יותר טוב לומר תזונה נכונה בזמן הריון יכולה להביא לידי ירידה במשקל ? ושמירה על המשקל ?? ואיך אפשר לשפר את התזונה בזמן ההריון , אם בא לי לאכול הכל ואני כל היום מריחה ריחות של תבשילים?? תודה על התשובה (:

14/01/2010 | 20:51 | מאת: מירב רבר

הי חוה תזונה נכונה בזמן הריון חשובה כדי למנוע עליית יתר במשקל, אשה במשקל תקין אמורה לעלות 11-16 ק"ג , אשה עם עודף משקל אמורה לעלות 7-11 ק"ג וכאשר יש השמנה היא אמורה להעלות 6 ק"ג בכל תקופת ההריון. לכן בתקופת ההריון אין לרדת במשקל או לשמור על המשקל אלא יש לדאוג שהעליה במשקל תהיה מתונה ולפי ההמלצות ! לגבי שיפור התזונה בהריון, אם יש לך חשש שאת לא אוכלת תזונה מאוזנת פני לדיאטנית ליעוץ והצעה לתפריט . לבריאות

מנהל פורום תזונה בהריון