אכלתי סלמון מעושן בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

06/01/2017 | 09:02 | מאת: טלי

שלום וברכה! לפני מס' שבועות אכלתי סלמון מעושן וגם אכלתי קצפת שהיו בה ביצי הודו לא מבושלות. לא הרגשתי משהוא חריג. אבל כעת הבנתי שזה מסוכן בהריון. איך אדע אם נדבקתי בליסטריה?

בהחלט קיים איסור לאכילת דגים נאים, בשר שאינו מבושל וביצים שאינן עשויות היטב במהלך ההריון. את מדווחת שכבר עברו מספר שבועות אך אם את מרגישה איזשהם תסמינים במערכת העיכול מציעה לפנות לרופא המטפל על מנת להיבדק כך שתיהי רגועה. ממליצה להתעדכן בהנחיות תזונתיות להריון הנמצאות באתר משרד הבריאות. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון