נטילת ביטיב בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

14/01/2010 | 12:06 | מאת: גלית

שלום, אני בחודש 3 להריוני ונוטלת פרנאטל, ברצוני ליטול גם ביוטיב לגמישות העור (אני צמחונית וגם לא נוגעת בעוף ודגים)האם מותר, כי שמעתי שזיפן אסור בהיריון ורוקח אחד אמר לי שה לא מדעי. אשמח לתשובה גלית

14/01/2010 | 20:45 | מאת: מירב רבר

הי גלית יופי שאת לוקחת פרנטל, מומלץ גם בהריון לקחת אומגה 3 - יש מיוחד להריון . לגבי הביוטיב, לגמישות העור, לפי מה שקראתי עליו יש לו גם השפעה הורמונלית ואין המלצת שימוש בהריון, אולי לגמישות העור תקני קרם טוב וזהו? לגבי מה שמותר בהריון יש מרכז טרטולוגי בבי"ח בלינסון שעונים בחינם - 039376911 לבריאות

מנהל פורום תזונה בהריון