וולטרן לדלקת במפרק כף הרגל עקב מכה

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

31/07/2012 | 15:34 | מאת: תיתי

בעקבות נוזל תוך מפרקי במפרק הקרסול ומפרק האם טי פי 1 עקב חבלה הומלץ לי לקחת וולטרן 100 מ"ג sr כדור אחד ביום האם זהו המינון המקובל ?אופעמיים ביום.לפני כחודש לקחתי אתופן 8 ימים 400 מ"ג פעמיים ביום ללא הטבה.

05/08/2012 | 10:55 | מאת: אוריין לניאדו

תיתי שלום, בבדיקה במאגרי מידע המינון המקובל של וולטרן בשחרור מושהה (SR) הינו עד 150מ"ג ביום ולכן כדור אחד ביום זהו מינון מתאים ואין לקחת 2 כדורים יש לקחת את הכדור עם האוכל. ייתכן כי כדור האתופן לא שיפר את המצב הרפואי ולכן הומלץ לך על החלפת הטיפול, זהו טיפול מקובל. במידה ולא ייחול שיפור תוך מספר ימים יש לשוב לאורטופד המטפל. בברכה,

02/01/2014 | 17:20 | מאת: test

test

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)