וולטרן וכאב גב תחתון כתוצאה משחיקת סחוסים

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

19/07/2011 | 10:26 | מאת: אביעד

שלום רב, תרופות דוגמת נגזרות וולטרן, אטופן, וכד' ונגזרות IBUPROPHEN כמו ארטופן עזרו לי עד לאחרונה פה ושם, כמובן לא לוקח אותן ברציפות למשכי זמן ארוכים, אך התחילו לעשות לי תופעות לוואי במע' העיכול ואחרות. האם יש תרופות אחרות שיכולות לעזור ואולי לא לגרום לתופעות לוואי כאלה ? ארקוקסיה למשל עזרה לי פעם אך כנראה שצריך לקחת אותה לפרק זמן לא קצר כדי שהיא תשפיע. אולי פתרון תרופתי אחר. אין כוונה לעשות פרסומת לתרופות אלה ואחרות. התרופות הללו ידועות ונפוצות בשוק כך שאין פה שום פרסומת... תודה רבה.

שלום, שימוש בארקוקסיה או בכדורים המכילים את החומר הפעיל סלקוקסיב עשוי לעזור במקרה זה ובד"כ יגרום לפחות תופעות לוואי במע' העיכול. בברכה אליאס

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)