רגישות לוולטרן

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

17/05/2011 | 05:01 | מאת: bni

לפני כחודשיים לאחר כאב גב תחתון קיבלתי זריקת וולטרן . מאז כואב לי באזור הזריקה אם הקרנה לרגל ההרגשה ברגל היא כמו שריר תפוס שבמשך היום יש הקלה ובלילה מתגבר חזרה (יש לציין שהכאבים בגב חלפו) כל הרופאים אומרים שזה פריצת דיסק עם הקרנה לרגל שמאל. האים יכול ליהיות שהכאב קשור לרגישות לזריקה ?

25/05/2011 | 15:44 | מאת: אוריין לניאדו

בני שלום, לפי העלון לרופא של הזריקות ולפי אתר מיקרומדקס, אחת התופעות הנפוצות של הזריקה היא כאב באתר ההזרקה. לפי המידע שמצאתי הכאב חולף תוך מספר שעות עד מספר ימים (נדיר). אתה מתאר כאב שנמשך כבר מספר חודשים ולא מצאתי מידע כי הכאב מהזריקה יכול להמשך זמן רב. עליך לפנות לאורטופד לביצוע בירור מקיף ולקבלת טיפול מתאים. בברכה,

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)