כאבי גב

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

16/06/2010 | 20:06 | מאת: אורן

בס"ד שלום רב, לפני כשבועיים וחצי רצתי 6 ק"מ (בד"כ אני רץ 3-5 ק"מ) ויום לאחר מכן התחילו כאבי גב שנמשכים עד היום (בעיקר גב עליון). היום הייתי אצל אורתופד שנתן לי לקחת כדורי וולטרן (1 ביום למשך 10 ימים). שמעתי שהכדור מביא לבעיות בכבד. ניתן לקחתו?

22/06/2010 | 10:23 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום אורן, לפי מקורות המידע (אתר MICROMEDEX), התרופה עלולה לגרום לבעיות בכבד בשכיחות נמוכה. תופעות מזיקות בכבד כתוצאה מהשימוש בתרופה הן מאד נדירות (פחות מ- 0.1%). שימוש לזמן קצר בכדור (כ-10 ימים), לא צפוי לגרום לבעיות. בכל מקרה של תופעות לואי מיוחדות כמו הצהבה של העור או העיניים, יש לפנות לרופא המטפל. בברכה,

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)