שאלה בנושא ציפ גנטי ומיי שפיר- מודאגת

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

10/10/2016 | 06:06 | מאת: מודאגת

בוקר טוב וגמר חתימה טובה. ב-15.9 ביצעתי דיקור מיי שפיר וציפ גנטי מבחירה ללא ממצאים חריגים בבדיקות. את תוצאת מיי השפיר קיבלתי בשבוע שעבר אך תוצאת הציפ מתעכבת... ויש בי חשש שמא משהו אינו תקין. האם ייתכן שתשובת ציפ מתעכבת זמן רב כל כך? את הבדיקה ביצעתי באסותא אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה!!

שלום, לפעמים הבדיקה מתעכבת בגלל עיניינים טכנים. אין מה לדאוג. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

11/10/2016 | 09:01 | מאת: מודאגת

המון תודה על המענה המהיר... האם שכיחים מקרים בהם מיי שפיר תקינים וציפ לא? יודעת שהפך המצב מאוד נדיר... המון תודה ושוב גמר חתימה טובה

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה