שאלה-מעט דם במי השפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

13/09/2016 | 18:48 | מאת: יוני

אני בשבוע 18 בת 42 ואתמול עשיתי בדיקת מי שפיר לאחר הבדיקה התקשרו אלי מבית החולים ואמרו שהתגלה מעט דם במי השפיר ולכן תוצאות הבדיקה יתעכבו מעבר לשלושים יום. הרגיעו אותי ואמרו לי שאין לי מה לדאוג ובכל זאת אני דואגת ורוצה לדעת האם זה לא מעיד שמשהו לא בסדר. חשוב לציין שהשקילות העורפית וכן הסקירה הראשונה יצאו תקינות לגמרי. אשמח לתשובה תודה יוני

שלום, הדבר שכיח ואין מה לדאוג. המשמעות העיקרית שיכולה להיות הינה צמיחה איטית יותר של התאים ולכן עיכוב קל בתשובה. אין מה לדאוג. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה