מיקום עובר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

14/06/2016 | 12:08 | מאת: דנה

שלום, אני שבוע שעבר 12+2 הלכתי לעשות שקיפות עורפית, העובר לא היה במצב אופטימילי לבדיקה , ואחרי מס' רב של ניסיונות הוחלט לבוא שוב. הייתי אתמול עדיין העובר לא היה במצב הכי טוב אך הרופא מדד משהו דרך הנרתיק. השאלה שלי, האם יכול להיות מצב שהעובר לא יהיה במצב אופטימלי לדיקור מי שפיר שאני מתכוונת לעשות עוד כחודש

שלום, אין קשר בין תנוחה או מיקום של העובר בשקיפות וין מיקומו בדיקור מי שפיר. בהצלחה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה