דיקור

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

06/06/2016 | 15:59 | מאת: רוני

שלום תודה על הפורום. עברתי היום דיקור מי שפיר כשהיה צורך בשתי דקירות כי בפעם הראשונה לא הצליח. האם עכשיו אני בסכנה מוגברת יותר לזיהום? אני ממש בסרטים לזיהום..,, תוך כמה זמן מהדיקור אפשר להרגע ? האם אם יש זיהום הוא מופיע מיד או להפך תוך מספר ימים? תודה!

שלום, אני לא חושב שאת בסכיון גבוה יות רלזהום בגלל שתי דקירות אבל לא הייתי בבדיקה ולא יודע מה היה שם בדיוק. אם את מודאגת - היוועצי ברופא שדיקר או במחלקה שבה בוצע הדיקור. בהצלחה, דר' יוסי הר-טוב.

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה