זמן מנוחה לאחר בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

04/06/2016 | 22:35 | מאת: מירית

שלום, קבעתי בדיקת מי שפיר הכי מוקדם שניתן (בשבוע 17 בדיוק, זה דחוף) בשעה 12:00, ויום לאחר מכן יש לי טקס חלוקת תארים באוניברסיטה שמתחיל ב 15:00. אני מאד רוצה להגיע לטקס אבל הומלץ על יומיים מנוחה לאחר הבדיקה. אני בדילמה אם ללכת. האם אפשר להשתתף בטקס (לפי ההזמנה הוא יימשך כ-4 שעות ברוטו) או שעלי להישאר בבית במנוחה יום אחרי הבדיקה? תודה מראש

שלום אני ממליץ לדחות את הדיקור . בכל מקרה תתיעצי עם הרופא או המכון שמבצע לך את הדיקור. בהצלחה דר' יוסי הר-טוב

06/06/2016 | 01:56 | מאת: מירית

שלום ד"ר, במקום בו קבעתי את דיקור מי השפיר יכולים להזיז לי את הבדיקה לשבוע 16 פלוס 6. האם מנסיונך יש בכך סיכון? מדוע בעצם לא מבצעים אותה לפני שבוע 17 ברב המקומות?

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה