שקיפות עורפית היריון ראשון

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

25/03/2016 | 23:30 | מאת: יפעת

שלום, בת 36 אני בשבוע 14+ בהיריון ראשון טבעי, ביצעת אולטר' לשקיפות עורפית עם תוצאה של 1.5 מ''מ, הבעיה היא שאת בדיקת הדם שכחתי לבצע. מה המשמעות של זה, ומה עלי לעשות? האם בדיקת חלבון עוברי היא חלופה? תודה

שלום, המשמעות היא שהבדיקה הינה בעלת רגישות נמוכה יותר - 75% בערך. גם לא ניתן יהיה לבצע בתחין משולב של הסקר הראשון עם השני ותצטרכי להסתפק בשני תבחינים נפרדים עם רגישות נמוכה יותר מהתבחין המשולב. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה