אחרי בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

10/06/2015 | 19:35 | מאת: סיון

שלום, אני אחרי בדיקת מי שפיר. ביצעתי את הבדיקה לפני כ-3 ימים. הבנתי שאסור לבצע כל פעילות גופנית במשך כשבועיים לאחר הדיקור. שאלתי היא - האם עלייה במדרגות של 3 קומות נחשבת כפעילות גופנית, והאם מומלץ להימנע מעליית מדרגות במשך כשבועיים לאחר הדיקור? תודה רבה מראש!

שלום, אני לא מגביל את הנשים שעוברות דיקור אצלי בפעילות גופנית למשך שבועיים. לדעתי זה לא נחוץ, אבל אם המליצו לך - כדאי שתתיעצי עם הרופא שהמליץ. בברכה ובהצלחה דר' יוסי הר-טוב.

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה