התנהגות לאחר מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

03/06/2015 | 01:16 | מאת: מיכל

שלום ד"ר הר טוב, כמה שאלות לגבי התנהגות לאחר בדיקת מי שפיר: 1. כמה זמן אחרי הבדיקה כדאי לקבוע אולטראסאונד כדי לראות שהכל בסדר? 2. הבנתי שמשבוע 16 בערך לא מומלץ לשכב על הגב, אלא על צד שמאל. כיום אני בשבוע 18. מהי ההתנהגות המומלצת מבחינת שכיבה אחרי מי שפיר? האם על הצד או על הגב?ח 3. האם ניתן לנסוע נסיעה של שעה לאחר הדיקור? האם ניתן לטפס 3 קומות ברגל? תודה רבה מראש!

1. שבוע בערך. 2. עדיף על צד שמאל, אם לא - על ימין. 3. אין בעיה. בהצלחה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה