הכנות לפני בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

10/05/2015 | 20:43 | מאת: מיכל

שלום רב, 1. ידוע לי שלמי שפיר אסור להגיע עם דלקת כלשהי בשתן, לכן אני מתכוונת לעשות בדיקת שתן לפני הבדיקה. האם יש בעיות נוספות שאסור לבצע מי שפיר אם הן פעילות? למשל, זיהום או דלקת כלשהי? אם כן, איך ניתן לוודא שאין לי בעיה זו לפני בדיקת מי השפיר? 2. כמה זמן לפני הבדיקה רצוי לעשות את בדיקת השתן? תודה מראש.

שלום אין המלצה מיוחדת לבצע בדיקת שתן לפני דיקור מי שפיר אלא בנשים שסובלות מדלקות חוזרות בשלפוחית השתן. אם אין לך חום או "תחושת מחלה" - אין בדיקה מומלצת לשלילת זהום לפני הבידקה. דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה