שאלות לגבי מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

20/03/2015 | 06:14 | מאת: גלית

שלום, בת 37, הריון שלישי. אני צריכה לעשות בדיקת מי שפיר ואשמח לתשובתך על כמה שאלות שמטרידות אותי: 1. התור שניתן לי הוא לשבוע 18+6. במידה וחלילה התוצאות מראות על בעיה, ראיתי שהפסקת הריון אפשרית עד שבוע 23 אך בחלק מהמקומות עד שבוע 20 (לאחר מכן מבצעים לידה שקטה). מה נכון - שבוע 20 או 23? 2. לגבי מנוחה לאחר הבדיקה - אני מתכוונת ליישם את הממלצות למנוחה במשך 48 שעות, ולאחר מכן כמה ימים לא להתכופף ולא להרים חפצים כבדים. אך רציתי לשאול האם 4 ימים לאחר הבדיקה אני יכולה לנסוע לסופ"ש מתוכנן במלון? תודה רבה!

שלום, 1. ישנם מקומות, כמו אסף הרופא למשל, שמבצעים הפסקות הריון בגרידה גם בשבוע 21. אם את יכולה להקדים את הבדיקה - עדיף. 2. לא צריכה לנהיות בעיה. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה