תוצאות חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

20/02/2015 | 08:03 | מאת: מיטל

שלום, אשמח לדעתך על משמעות התוצאות של בדיקת חלבון עוברי: Afp- ריכוז 50.3 ng/lm וערך mom יצא 1.23 Hcg- ריכוז 44.1 u/ml וערך mom יצא 1.64 HCgb- ריכוז 59.1 ng/ml וערך mom יצא 1.59 כמו כן הסיכון לתסמונת דאון 1:5900. ממה שקראתי הבנתי ש- afp צריך לצאת בין 0-10 ולי יצא 50.3 אשמח לדעת את משמעות התוצאות. תודה רבה,

שלום חלבון עוברי שלך בטווח הנורמה - מתיחסים לערך שמופיע ב MOM ולא לערך האבסלוטי וערך קטן מ 2.0 הינו תקין. דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה