CMV

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

18/02/2015 | 22:53 | מאת: אור

דוקטור שלום, בהמשך להתכתבות למטה - החלטתי להמתין למי שפיר כי נאמר לי לאחר התייעצות שבגלל מועד ההדבקה (סמוך לשבוע 6) אז הסיכוי שהעובר נדבק הוא נמוך יותר. השאלה שלי היא איך מעריכים גיל הריון מדוייק אם ב29.12 ביצעתי שאיבה וב- 1.1 שאיבה. קבעתי מי שפיר לשבוע 22 ויומיים ואני חוששת שאולי יש סטיית תקן של טעות ואז הבדיקה לא באמת תהיה בסוף השבוע ה22 וחשבתי אולי לדחות בכמה ימים כדי להיות בטוחה שא העובד נדבק- אז הוא יפריש את הנגיף.תודה (-:

במקרה של הריון IVF חישוב גיל ההריון מדוייק. הוסת האחרון המחושב הינו שבועייים לפני השאיבה.

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה