תוצאות בדיקת מי שפיר וציפ גנטי

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

15/12/2014 | 15:24 | מאת: שחר

היי עשיתי בדיקת מי שפיר וציפ גנטי בשבוע 32 לאחר גילוי ARSA סיכום ופרשנות: נקבה ללא עדות לחסר או תוספת כרומוזומלית באתרים הידועים כקשורים לתסמונות גנטיות ידועות תוצאות: arr(1-22,X)x2 ממצא נוסף: תוספת של עותק אחד באורך 983 KB בכרומוזום Xp22.31 נקודת ציון (7,152,725-8,135,568) הכוללת את הגנים MIR651, PNPLA4, VCX, STS לא קיבלנו תשובה ברורה אם יש מה לדאוג ואשמח לדעתך לגבי מה אומר המממצא הנוסף ומה כדאי לנו לעשות תודה, שחר

שלום עליים לפנות ליועץ גנטי במכון שבו בצעת את הבדיקה לפרוש התוצאות. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה