ציפ גנטי לעומת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

25/11/2014 | 11:59 | מאת: שיר

אני עם מום לעובר אומפלוצלה. בגלל המום עשו לי ציפ גנטי והוא תקין לצערי נאמר לי שהיה כתוב לבדוק רק ציפ גנטי. מה עושים עכשו אם לא בדקו את מי השפיר???????????? האם עדיין ניתן לתקן חודש אחרי הבדיקה? אני בלחץ אם כך מספר ומבנה הכרומוזומים לא נבדק? האם אכן ציפ גנטי בודק את כל מה שמי שפיר יכול לבדוק ויותר.

שלום באופן עקרוני ה"ציפ" מכסה גם את הבעיות הכרומוזומליות שנבדקות בדיקור מי שפיר רגיל. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה