התייעצות על מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

22/11/2014 | 09:50 | מאת: אפרת

שלום אני בהריון שבוע 8 וצריכה לקבוע תור למי שפיר, אני בת 37, הרופא בקופת חולים כללית אמר לי לפנות לאיכילוב וכשביררתי על התורים הסתבר לי שאין לי אפשרות לבחור את הרופא אלא לקבוע תור ומי שיהיה שם בזמן זה יקבל אותי... הבנתי שזו בדיקה חשובה עם סיכון ורציתי לדעת כמה חשוב לקבוע לרופא מפורסם ומומחה בתחום באופן ספציפי ופרטי ואם יש לך המלצות באזור תל אביב.

שלום. נכון, באיכילוב, שהינו בית חולים ציבורי, לא ניתן לבחור רופא. מכייון שאני מבצע את הבדיקה באופן פרטי, לא אוכל אמליץ לך על רופא מסוים. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה