דימומים קלים החל משבוע 15 - אנא בהקדם

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

15/09/2014 | 21:20 | מאת: דנית

דר' שלום רב, דר' רימון שלום, בת 41.5, הריון ראשון, שבוע 18+4 ימים החל משבוע 15 החל לי דימום קל (יחסית) פעם בשבוע (סליחה על התאור אבל מדובר בניגוב דם בהיר יחסית וגם טיפות/כתמים של דם בתחתונית) כבר 3 שבועות כאמור של דימום פעם בשבוע (לקראת אחה"צ) בתחילה סברו שזה בגלל שליה אחורית נמוכה, אבל זאת מאז עלתה מעט מאז. היום היה לי דימום קל, רק שהפעם הייתי יותר מודאגת כי עברתי בשישי האחרון דיקור מי שפיר. אין למזלי חום או צמרמורות, רק בחילות לסירוגין וכאבי גב תחתון שמהם אני סובלת כל הזמן 1. האם תופעת דימום קל בשבועות האלה הוא נורמלי? 2. ממה הדימום נגרם. תודה המודאגת

שלום, לא ברור לי אם השאלה אלי או לדר' רימון. דימומים בשבוע כזה הינם חריגים ודורשים בדיקה ומעקב, ולעיתים טיפול. מציע שתגשי לבדיקת הרופא המטפל. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה