היכן ניתן לבצע את בדיקת הדן החדשה

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

16/04/2014 | 21:58 | מאת: אביב

היכן ניתן לבצע את בדיקת הדם החדשה שבודקת כעשר תסמונות שונות ורחבה הרבה יותר מהבדיקות שהיו עד עכשיו כתחליף לבדיקת מי השפיר וכן מה שם הבדיקה

24/04/2014 | 23:32 | מאת: ד"ר רחל מייקלסון-כהן

שלום אביב, מומלץ לפנות לחברות אשר מבצעות את הבדיקות באופן ישיר כדי לשמוע מה כל בדיקה כוללת וכן היכן ניתן לבצע.חלקן גם מתבצעות במרכז הרפואי שערי-צדק. בהצלחה, ד"ר רחל מייקלסון-כהן מומחית במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחית בגנטיקה רפואית המרכז הרפואי שע"צ 02-6555999

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה